Missionskonferens

Den 20-21/10 -17 går missionskonferensen Engage av stapeln i Nässjö. Konferensen riktar sig till ungdomar och vår önskan är att föra över missionsuppdragets betydelse till unga troende i Sverige idag. Folk&Språk arrangerar konferensen tillsammans med Gå ut mission i samarbete med de lokala kyrkorna i Nässjö.

Under fredagen genomförs en missiologisk konsultation riktat till församlingsledning och föreståndare/pastorer. Lördagen börjar med en Missions show med en rad spännande inslag, från Nässjö till Världens ända i Papua Nya Guinea, eget husband och intressanta gäster i soffan. Under eftermiddagen går en rad av Streams av stapeln, bibellösa folk, församlingsplantering bland onådda folk. Det finns även möjlighet att prova på bibelöversättning under ett par timmar under ledning av en fullfjädrad lingvist.

På kvällen blir det Engage Mission Now där vi öppnar våra hjärtan till Herren att göra det Han vill, ställa oss i Hans uppdrag i vår tid.

Vill du veta mer mejla besok www.engagemission.nu eller mejla info@folk.se eller info@gautmission.se så skickar vi mer information.